VII. Szent István napi borünnep - Nagymaros

2022.08.21

BORFOLYÓ- A DUNA ÖSSZEKÖT- 5 DUNAKANYARI BORÁSZAT RÉSZVÉTELÉVEL 

2022. augusztus 19-20. Nagymaros, Fő tér, Duna part 

A 13 borvidék több mint 20 pincészetét felvonultató VII. Szent István Napi Borünnep szlogenje: "Borfolyó - a Duna összeköt." Hét éve többek között azzal a szándékkal indították útjára a rendezvényt a szervezők, hogy felhívják a figyelmet a Dunakanyar szőlészeti-, borászati múltjára, idén már 5 borászat vett részt a Duna két partjáról, egyértelműen újraélednek a térségi borászati hagyományok. Az előző évi nagy siker után ismét pezsgő-, és koktélbár várta a látogatókat a sok kiváló fehér-, rosé- és vörösbor mellett. Természetesen ínycsiklandozó ételeket is kínáltak a borok mellé, legyen szó ebédről, vacsoráról, vagy borkorcsolyáról.

Augusztus 19-20-án a két nap alatt tűzijáték, színes kulturális programok, kiállítások, koncertek, gyermekprogramok várták a látogatókat a Dunakanyarban, csodálatos természeti környezetben a folyóparti sétányon. 

A részt vevő dunakanyari pincészetek a következők voltak: Borgarázs Manufaktúra - Dunabogdány, Heininger pincészet - Nagymaros, Lingvay pincészet - Vác, Rustica Borműhely - Szentendre.

 

Fotógaléria

2023 Dunakanyar Borút | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!